Kiri Jõuluvanale

9. klassi ja õpetaja Ada algatusel toimus detsembris luulekonkurss “Kiri Jõuluvanale”. Varjunimedega varustatud omaloomingulised luuletused jõudsid kohtunikekogu ette, kuhu kuulusid Urmeko Andres Aal, Siret Aleksa, kerli kelgu ja Riko Tobreluts. Žürii otsustas 1.-3. klassi arvestuses anda 3. koha luuletuse eest Mister Ö-le, 2. koha Jõulu päkale ja 1. koha Kassipojale luuletuse “Metsamuinasjutt” eest. 4.-5. klassi arvestuses sai 3. koha Xxreaperwolf luuletuse “Jõulupuu” eest, 2. koha sai Mustkunst ja 1. koha Bella luuletuse “Jõuluvana” eest. 6.-8. klassi arvestuses tunnustati 3. kohaga Guownpuppy-t luuletuse “Päkapikud” eest, 2. koha saavutas Päka luuletuse “Mina ja jõulud” eest ning 1. koha pälvis Emmeke luuletuse “Talv” eest. Õpetajate arvestuses määrati eriauhind ja 3. koht Karuohakale ja Põldmoonile “Teistmoodi jõululoo” eest, Õps Kõps saavutas 2. koha ning 1. kohale tuli Kana luuletuse “Küsimused päkapikule” eest. Aitäh žüriile ning kõikidele autoritele!