L-Virumaa U14 ja U16 talvine MV

23. jaanuaril toimusid Rakveres talvised MV-sed kergejõustikus. Meie kooli noored sportlased tulid tagasi viie diplomiga. Tüdrukute U16 vanusegrupis tuli Eliise Kivistu kõrgushüppes III ja kuulitõukes 10. kohale. Amanda Syla saavutas kõrgushüppes 5., kuulitõukes 8. ja 60 m jooksus 8. koha. Lisete Sepp oli kaugushüppes 7., kõrgushüppes 6. ning 60 m jooksus 12. kohal. Poiste U14 vanuseklassis 2008.a. sündinute hulgas saavuta Sander Kriel 60 m jooksus II koha ja kaugushüppes 5.koha. Samas vanusegrupis saavutas Villem Eesmäe 60 m jooksus 6., kaugushüppes 6. ja kuulitõukes 4. koha. Kaarel Elmik saavutas 60 m jooksus 9., kaugushüppes 9. ja kuulitõukes 6. koha. Arthur Part saavutas kuulitõukes 8. koha. Poiste U14  vanuseklassi 2007. a. sündinute hulgas saavutas Steven Michael Rand kaugushüppes II ja kuulitõukes II koha. Samas vanusegrupis saavutas Kerdo Kärt 60 m jooksus III ja kaugushüppes 4. koha. Poiste U16 vanusegrupi kuulitõukes jõudis finaali ning saavutas 6. koha Rander Möldre. Aitäh võistlejatele ja õpetaja Helis Manninenile!