Kokkuvõte lastevanemate koosolekul räägitust

2.septembri lastevanemate koosoleku peamiseks teemaks oli “Koolielu võimalikkus koroonaviiruse tingimustes” – oluline on käte pesemine, mõõdukas desinfitseerimine, deosvahendid igas klassis, ukselinkide ja trepikäsipuude deso üle kahe tunni, ilusa ilma korral lapsed õue, klassiruumide tuulutamine vahetundidel, juurviljad saavad õpilased salatitena, terved puuviljad sööklas laudadel, toidujagaja kasutab kõiki ettenähtud ohutusvahendeid. Kool ei nõua maskide kandmist, kuid soovi korral võib seda teha. Õpetajate jaoks on soovijatele maskid olemas. Oluline on vältida nakkuspiirkondi, püsida kodukohas.
Teiseks teemaks oli huviharidus. Ringid alustavad planeeritud tööd järgmisel nädalal. Esmaspäeval toimub kahes grupis judotreening, neljapäeviti hakkavad 2. ja 3. klassi õpilased käima Tamsalus ujumas, buss viib pärast treeningut õpilased koju. Jätkavad tantsuring, robootika kaks rühma, jooga kaks rühma, savisepad, kunstiring, õpi- ja mängutuba, muinasjututuba, puutöö. Uute ringidena alustavad kokkamine ja mõttemängud.
Kevadel, kui koroona oli alles tundmatu haigus, kirjutasime uue rahvusvahelis projekti Erasmus+ programmile elukeskkonna säästlikusest. 31. augustil teatas SA Archimedes, et meie projekt sai rahastuse. Meie projektipartneriteks on Hispaania, Rumeenia, Serbia, Kreeka ja Norra. Projektitegevused koolis on korraldatavad, muret tekitab mobiilsuste korraldamine. Kindlasti ei sea me ohtu õpilaste ning õpetajate tervist.