Talispordipäev

8. märtsil toimus Ebaveres kooli talispordipäev. Ilm ei olnud küll kõige sõbralikum, kuid see ei seganud liugu lasta ja muidu lumes möllata.

6.-9.klassi õpilased pidasid tõsist võistlust murdmaasuusatamises. Parimad pärjataks vastavalt tulemustele diplomite ja šokolaadimedalitega. Oli tõsist pingutamist, võitlust mäkke ronimisel ning lustakaid kukkumisi.

Väiksemad õpilase mõõtsid samal ajal liu laskmise pikkust. Mäenõlv ei olnud alati väga sõbralik vaid puistas kelgutajad juba poolel teel lumehange. See ei seganud kedagi uuesti künkaharjale tõusmast ja uuesti proovimast.

Järgnevalt võisteldi paarissuusatamises ning suusaviskes. Koomilist ukerdamist ja lõbusaid pilte pakkus eriti meeskonnatöö suuskadel. Päeva askeldused võttis kokku vastlakukliga ja kuuma teega maiustamine.

Aitäh õpetaja Helis Manninenile ja kõigile abilistele!