Õpetajate päeva tähistamine

5. oktoober on õpetajate päev.

Oktoobrikuu alguses võib märgata, et üheksanda klassi õpilased on muutunud aktiivsemaks ja muudkui vaikselt toimetavad, see tähendab, et valmistutakse õpetajate päevaks. Kui see tähtis päev kätte jõudis, siis oli märgata, et õpetajad kehtestasid ennast hästi. Tundide ajal valitses koolimajas enamjaolt vaikus ning kõik klassid nohisesid tööd teha. Peale tunde toimus aktus, kus õpetajad said kingiks kaunid šokolaadikarbid ja lilleõie ning vaimu turgutati laulude ja viktoriiniga. Suurt rõõmu valmistas meie kooli õpetaja Marje Kerdi õnnitlemine, kes sai uhke tiitli „Väike-Maarja valla aasta õpetaja 2022 üldhariduskoolis“. Aktuse lõpetas üllatuskülaline, kes esitas kitarril paar laulu. Õpetajad suundusid seejärel Tamsallu Kodutare Käsitöökeskusesse küünlaid meisterdama ja mõnusalt aega veetma. Noorte õpetajate enda muljete põhjal võib öelda, et õpetaja töö on ikka raske küll ja ühest korrast aastas täiesti piisab.