Algklasside kergejõustiku võistlused

Teisipäeval, 6.septembril toimunud maakondlikul algklasside kergejõustiku võistlustel saavutasid 1.-3.klassi poiste ja tüdrukute võistlustules Amelia Razduvanova 60 m jooksus 6. koha, Marleen Hummal 400 m jooksus 6. koha, Konstantin Bilokopytov palliviskes 5. koha ning 400 m jooksus 5. koha ja Kermo Tsvetkov palliviskes 6. koha. 4.-5. klassi tüdrukute-poiste võistlustel saavutasid Eliise Kivistu 400 m jooksus 3. koha ning kaugushüppes 7. koha, Amanda Syla palliviskes 4. koha ning 60 m jooksus 5. koha, Urmas Andero Aal kaugushüppes 4. koha ning 400 m jooksus 7. koha ja Rander Möldre palliviskes 7. koha. Esimese kuue koha omanikke autasustati medalitega. Endast parima andsid võistlustel osalenud Heli-Liis Aleksa, Romet Belov, Romet Kajuste, Marten Vaher ja Valentin Bilokopytov. Aitäh võistlejatele ja kehalise kasvatuse õpetaja Helis Manninenile!