Talgupäev 2017

2. mail toimus kooli pargis traditsiooniline kevadine talgupäev. Kevad on sellel aastal olnud pikaldane, aga just see teisipäev oli nagu tellimise peale imeilus ja uskumatult soe. Kogu koolipere toimis ühtse mesilasperena – kes korjas oksi, kes riisus, kes kohendas lillepeenraid. Kahjuks leidus ka mõningaid viilijaid, kuid see ei seganud teiste entusiasmi ja rõõmu ühisest tööst. Maja ümbrus sai hoopis värskema välimuse ja enam pole tuulel võimalust mullusügisesi lehti koolimaja ette kanda. Aitäh kõikidele osalenud õpilastele, appi tulnud emadele-isadele-vanaemadele – Lenne Lauksele, Katrin Lauksele, Sirje Kõbule, Aime Kelgule, Gela Alkahanaidzele ja Ylli Meshile, koolimeeskonnale õpetajatele Agnes Leemetsale, Marje Kertile, Riin Senkelile, Eve Põldmaale, Siret Stoltsenile, Mari-Vivian Ellamile, Tanel Kümnikule ja meie “õuehaldjale”. Ühiselt tehtud töö tulemusi oskavad kõige paremini hinnata tegijad ise. Talgupäeva pildid galeriis.