Suusatalv 2018

Selle õppeaasta talvehooaja algul kesised lumeolud asendusid küll suusakõlbuliku lumega, kuid oli teisi põhjuseid, meie meie lapsed suuskadele ei saanud. Peale Eliise! Eliise Kivistu osaleb Maris Kaarjärve suusatrennis ning on osalenud kõigil hooaja tähtsamatel suusatamise võistlustel. Lääne-Virumaa koolinoorte meistrivõistlustel suusatamises 6.-7. klassi tüdrukute 2 km vabatehnikas saavutas Eliise III koha ning tõi seega põhikoolide arvestuses koolile II koha karika. Suusasarja “Tamsalu suusatalv 2018” N14 võistlusklassis esines Eliise läbi viie etapi väga edukalt ning saavutas kokkuvõttes II koha. Ambla suusasarja nelja etapi kokkuvõttes saavutas tütarlaps II koha. Swedpank-Hawaii Exprerssi noortesarjas saavutas Eliise kokkuvõttes 7. koha. Vello Liliumi mälestusvõistlustel saavutas Eliise 4. koha. Aitäh suure töö ja visaduse eest Eliisele ja tema treenerile Maris Kaarjärvele!