Sõbrapäeva tähistamine

14. veebruaril tähistasime taaskord sõbrapäeva. Enamus õpilasi oli selga leidnud punase või roosa riideeseme. Õpetaja Agnes tutvustas Valentini päeva tekkimise ajalugu ning välja kuulutati kõige sõbralikumate õpilaste nimed. Kõige sõbralikuma tüdruku kruuside omanikuks valiti Riia Rebane ja Amanda Syla, kõige sõbralikumateks poisteks osutusid Riko Elmik ja Siim Meidla. Õpilaste poolt valiti kõige sõbralikumaks õpetajaks Ada Väät.
Eelnevalt oli välja kuulutatud ka fotokonkurss “Sõprus”, kuhu sellel aastal laekus ainult Emma Kelgo, Mirell-Mary Teppo, Krete Saarepera ja Amelia Razduvanova toredad fotod. Järgmisel aastal on osalejaid kindlasti rohkem, sest mõte ise on armas. Päeva lõpetas disco, kus DJ ametis astus üles Marcus Rasmus Nikker. Aitäh kõigile, kes sõbrapäevast mõnu tundsid ja peamistele organisaatoritele ÕE-le ning õpetaja Agnesele!

Vahvate tantsudega esinesid meile Tamsalu noored trupist “154-R juuniorid”. Aitäh esinejatele ja juhendajale!