Väike-Maarja valla algklasside luulekonkurss 2020

Vahetult enne eriolukorra välja kuulutamist, 12.märtsil, toimus meie majas traditsiooniline luulekonkurss algklassidele. Sel aastal toimus võistlus luulelugejate vahel teemal “Meri”, sest sügisel tähistame admiral Adam Johann von Krusensterni 250. sünniaastapäeva. Igast klassist oli võimalus osaleda kahel kõige paremal etlejal. Sellega seoses kerkis osalejate arv ligi neljakümneni. Et oleks päevast rõõmu rohkem meisterdasid pooled õpilased õpetajate Sireti ja Kristiine juhendamisel laevukesi ning pooled lugesid luuletusi. Žüriise olid kutsutud Maire Haava Väike-Maarja vallast, terje Kümnik Väike-Maarja Seltsimajast, Kristel Lehtme Väike-Maarja raamatukogust ning Ada Väät Kiltsi Põhikoolist.

Meie kooli parimad olid 1. klassist Maarit Kümnik II koha ja Robin Rebane III kohaga (juhendaja õpetaja Marje Kert). 2. klassi tublimad olid Artjona Syla II kohaga ja Riko Elmik eripreemiaga (juhendaja õpetaja Ann Laurand). 3. klassis saavutas III koha Riia Rebane. 4. klassis saavutas III koha ja publiku lemmiku tiitli Arthur Part. Mõlema klassi õpilaste juhendajaks oli õpetaja Agnes Leemets.

Äitah korraldusmeeskonnale, õpilaste juhendajatele ja tublidele osalejatele!