Helkurinädala toimetused

13. novembril alustasid algklasside nobedad näpud õpetaja Siret Stoltseni juhendamisel helkurite meisterdamisega. Igal lapsel oli võimalus oma soovi ja fantaasia kohaselt helkurriidest omanäoline ja kordumatu “elukindlustus” valmistada.

16. novembril seadsid 9. klassi õpilased koos õpetaja Siretiga noore tamme külge mitukümmend helkurit. Ikka mõttega, et kellel vaja, see saab jope külge uue riputada. Meie kooli õpilastel oli enamusel helkur olemas, seega jäi kümmekond helkurit puu otsa hommikut ootama.

17. novembril korraldasime noorsoopolitsei Gea Lepiksooga reidi helkurite kontrolliks. Tore oli hommikuhämaruses vaadata juba kaugelt helkivaid koolikottide ja üleriiete külge kinnitatud helkureid. Kellel helkur puudus, sai selle puu otsast endale võtta.

Aitäh 9. klassile, õpetaja Siret Stoltsenile ning õpetaja Tanel Kümnikule!