Õpetajate päev 2021

5. oktoober algas väga meeldiva üllatusega MTÜ Vao Hüvanguks poolt – igale õpetajale oli lauale asetatud kaunis roosiõis koos õnnitluskaardiga. Aitäh märkamast õpetajat ja tema tööd!

Koolipäeva võttis üle “direktor” Rander Möldre, kelle juhatusel ja vastutusel alustasid värsked õpetajakandidaadid. Rander võib matemaatikaõpetaja kingadesse astuda küll, sest tema range rahulikkus pani ülesandeid lahendama kõik koolijütsid. Lupe juhendatud kroonide meisterdamine sobis meie kooli konteksti ja tulid hästi välja – mitu “kuningapoega” müttas tähtsa näoga mööda mõisa. Hugost võib vabalt saada õpetaja Helise mantlipärija, sest tema läbiviidud kehalise tunnid olid liikumisrohked ja pallimängurohked. Stella-Mia inglise keele tundides oli lausa haudvaikne, kõik töötasid nohinal ja tulemusrikkalt. Oliver oskas alati märgata salapildistajat ja õnnelikult kaamerasse naeratada. Aitäh kõigile, kes päeva edukusse panustasid!

Aktusel tunnustati Aasta õpetaja huvihariduse nominenti Kristiine Part ning Väike-Maarja valla Aasta õpetajaks esitatud õpetaja Marje Kerti ja õpetaja Helis Mannineni. Õpetajatele esinesid lauludega nooremad õpilased ning meeldejääva kõne esitas Rander. Õpetajatele kingiti tänutäheks kaunis roos ja aktuse lõpetas humoorikas Kahoot õpetajate teadmiste kontrolliks. Õpetajate jaoks lõppes päev Väike-Maarja muuseumiga tutvumisega ja ühise lõunasöögiga.