Väike-Maarja valla sisekergejõusti

11. aprillil toimusid Väike-Maarja valla koolinoorte sisekergejõustiku võistlused. meie noorsportlased saavutasid tüdrukutest Loore Eesmäe kõrgushüppes I, topispalliviskes II, 60 m jooksus 8., 60 m tõkkejooksus 5.-6. koha, Alyssa Syla 60 m jooksus 9., 60 m tõkkejooksus 10. koha, Marissa Moisar topispalliviskes 5., 60 m jooksus 6., kõrgushüppes 7. koha, Jaanika Meidla topispalliviskes I 60 m jooksus 8.-9. koha, Riia Rebane kõrgushüppes 4. koha, Sandra Tamsalu topispalliviskes 8. koha.
Poistest saavutasid Thor Aleksander Salu 60 m jooksus I, kõrgushüppes I, topispalliviskes 5. koha, Johannes Hiiesalu kõrgushüppes 5., topispalliviskes 6. koha, Chris Alexander Rand topispalliviskes 5. koha, Villem Eesmäe kõrgushüppes 5., 60 m jooksus 7., topispalliviskes 8. koha, Kaarel Elmik kõrgushüppes 7. koha, Steven Michael Rand topispalliviskes I, kõrgushüppes II koha, Hugo Vainjärv kõrgushüppes 6. koha.
Aitäh tublidele sporditüdrukutele ja -poistele ning õpetaja Helis Manninenile!