Talgupäev

2. mail toimus talgupäev „Teeme ära 2022“, mis üleriigiliselt toimub sellel aastal 7. mail. Meie kooli park ei kannatanud nii kaua oodata ja selle tõttu asusume koristama juba esmaspäeval, koolivaheajalt tagasi tulles.

Algklasside tööks oli mururehadega suurema lehesodi ning peenema oksarisu rehitsemine ning komposti transportimine. Mõni agaram sai teha näputööd lillepeenrast umbrohtu rohides. Kellelgi töö konti ei murdnud, igaüks tegutses õpetajate juhendamisel jõudumööda ning suur osa pargist sai värskema ilme.

Vanema astme õpilased said erinevaid ülesandeid: kompostihunnik vajas kohendamist ning kompost sõelumist – puhas poiste töö ja väga hästi tehtud! Eelmisel aastal rajatud iirisepeenara ääris vaja vigade parandust – perfektsuse saavutamiseks kaevati tubli meeskonna poolt maa seest päris suuri kivijurakaid välja. Tüdrukutele usaldati lillepeenarde kohendamine – täppistöö nõuab aega, seega ei saanud kõik veel päris korda ja lõpliku viimistluse andmiseks tuuleb veel vaeva näha. Õnneks on jahe kevad meie poolt ja umbrohi pole veel võimust võtnud.

Aitäh kõigile talgulistel! Õpilaste ja õpetajate panus lossipargi hooldamisse on hindamatu väärtus ning loob meiekooli tunnet.