Kontsert klaverile ja tšellole

30. juulil musitseerisid lossi saalis noor andekas pianist Tähe-Lee Liiv ja Simon Svoboda.

Kultuuri nautseja Ada Väät kirjutab valla infolehes: “

Kuigi seekord harfimuusikat me ei kuulnud esineja haigestumise tõttu, puges asenduskontsert meile hinge ja pakkus sügavaid emotsioone. Imeline võimalus näha ja kuulda musitseerimas Tähe-Lee Liivi – rahvusvaheliselt tunnustatud noort klassikatähte, kes õpib paralleelselt Eestis, Soomes ja Itaalias ning Simon Svobodat, Austraalia silmapaistvamat noort tšellisti, kes hetkel Soomes Sibeliuse akadeemias magistrikraadi omandab. Kuulata Shuberti ja Bachi muusikat ja osa Sergei Rahmaninovi klaverikontserdist
noorte virtuooside esituses! Kokkumäng – kooskõla – improvisatsioon – muusika.
Kontsert oli väga emotsionaalne. Seda enam, et Rahmaninovi klaverikontserti mängiti kahel klaveril – teisel klaveril Diana Liiv ja Simon improviseeris tšellol…ja see oli nende sõnul sellisel kujul
maailma esiettekanne.