Kooli jõululaat

3. detsembris toimus II kooli jõululaat. Müügimehi ja ostjaid oli sellel korral rohkem, rohkem oli ka eelnevat reklaami.

Laadaavas õpetaja Marje õpetatud ning 4. klassi esitatud näidend “Unustatud mänguasjad”. Väikesed näitlejad olid osades julged ning kenasti kostüümeeritud.

Iga klass oli teinud hoolega ettevalmistustöid. 1. klass meisterdas õpetaja Merikese juhendamisel jõulukompositsioone ning – ehteid. 2. ja 3. kl korraldas õpetaja Margitiga õnneloosi ning müüs enda valmistatud vahaküünlaid. Alates 4. klassist käis kauplemine soolaste ja magusate hoidistega. Lisaks pakuti kinkekotte, taaskasutatud liivapaberist jõulueheteid, süüteroose, tööõpetuse tunnis meisterdatud nagisid ja renoveeritud mööblit.

Ka väljastpoolt kooli kauplejate toodang oli mitmekesine – ehted, sokid-kindad, heegeldatud mänguasjad, lambanahad, lõnga, helkurid, vannisoola, kalendrid jne. Kaupa jätkus igale maitsele ja huvilised leidsid kindlasti meelepärase jõulukingi.

Maiasmokkadele pakkusid suupoolist kohvikupidajad 5. – 9. klassist, raha koguti kevadiseks ekskursioonideks mõnda vahvasse paika.

Aitäh kõigile panustajatele!