Uued maakonna meistrid

2. veebruaril toimunud U10 vanuseklassi Lääne-Viru sisekergejõustiku meistrivõistlustelt tulid meie viis väikest sportlast tagasi kokku 14 diplomi ja kolme maakonna meistri tiitliga!

Aleksandra Tšurbakova saavutas 60 m jooksus I koha ja maakonna meistri tiitli, lisaks kuulitõukes 4. ja kõrgushüppes 4.-5. koha. Thor Aleksander Salu saavutas 60 m jooksus I koha ning maakonna meistri tiitli ja kõrgushüppes I koha ning maakonna meistri tiitli, lisaks kuulitõukes II koha ja kaugushüppes III koha.
Alyssa Syla saavutas kuulitõukes ja kõrgushüppes III koha ja tõkkejooksus 6. koha. Birgitta Arolepp saavutas kuulitõukes ja kõrgushüppes II koha, kaugushüppes 5. koha. Aileen Loss saavutas kuulitõukes III koha. Lisaks peoga seitsmendaid kohti.

Lapsi innustab ja treenib õpetaja Helis Manninen. Aitäh osalistele!