PROJEKTIKOOSOLEK KILTSIS VOL 1

8. mail saabusid Kiltsi kooli projekti “Avareness is Power” viimasele projektikohtumisele partnerid Norrast, Serbiast, Hispaaniast ja Rumeeniast. Ees ootas töökas ja põnev projektinädal.

Väikeste tantsijate, lauljate ning pillimängijate tervituskontsert võeti aplausidega vastu, erilist melu tekitas Kaareli soolo. Iga õpilane partnerkoolist sai meiepoolse “mentori”, kes hoolitses kogu nädala jooksul külaliste logistika ning hea enesetunde eest. Külalistel oli ka võimalus külastada eesti keele, inglise keele, vene keele ning tantsutundi. Õpilastest tõlkide abil anti projektipartneritele ülevaade meie kaunist koolihoonest ning rikkalikust ajaloost.

Samal ajal, kui lapsed omavahel tutvusid ning tunde külastasid, pidasid õpetajad koordinaatorite koosolekut. Õpetaja Ann tegi kokkuvõtte projekti käigust, tõi välja positiivsed ja ka negatiivsed seigad kolme aastasest ühisest tööst. COVID lõi esimesel aastal kõik plaanid segamini ja projektitegevustega reapeale saamine võttis mõningase aja. Edasi andis õpetaja Merje ülevaate Eesti haridussüsteemist.

Pärastlõunal mängisid õpilased bowlingut ning õhtul pidasid Kaarli juures grillipidu. Aitäh kõigile vanematele, kes ühisesse ettevõtmisesse panustasid. Eriline tänu Riinale, Annelile, Helysele ja Erkole, kes hoolitsesid transpordi eest.