PROJEKTIKOOSOLEK KILTSIS VOL 5

12. mail toimus töötubade päev, kus tutvuti kaltsudest põrandavaiba kudumise, puidutöö ning nahast külmkapimagneti valmistamisega. Tundus, et oma kätega erinevate tööde tegemine valmistas külalistele teatud raskuseid.

Kõige huvitavamaks osutus leedu kunstniku Daiva Šeškauskaite ühismaalimine. Eelnevalt avati kooli saalis nelja kunstniku näitus. Töid eksponeerisid Gisele Gonon Prantsusmaalt, Tamara Ratz Ungarist, Annika Michelson Soomest ning Daiva. Esialgu arglikult alanud ühiselt maalimine sai ajapikku hoo sisse ning valmis kaunis värvikirev fantaasialinnu portree.

Iga hea asi saab ükskord otsa ja pärastlõunal oli aeg sõpradega hüvasti jätta. Jääme teid igatsema ja hea sõnaga meenutama!

Tänan kõiki projekti panustanud õpilasi ning väga head organiseerimistööd teinud õpetajaid Liia Allingut, Marve Lehtmet, Ann Laurandit, Kati Kümnikut, Helys Tederit, Erko Elmikut ja Anneli Võsot!