Valla MV kergejõustikus

1. aprillil toimunud Väike-Maarja valla koolide meistrivõistlused kergejõustikus. Lapsed tulid tagasi hulga medalitega.

Aileen Loss võitis kõrgushüppes I-II koha, topispalli viskes II koha ja hoota kaugushüppes III koha. Birgitta Arolepp võitis 60 m jooksus II koha, kõrgushüppes ja topispalli viskes III koha. Jaanika Meidla võitis kuulitõukes I koha. Marissa Moisar võitis 60 m jooksus II koha. Tüdrukutest võistlesid veel Alexandra Õunapuu (jäi napilt kõrgushüppes medalist ilma), Aleksandra Tšurbakova, Alyssa Syla, Artjona Syla ja Brigitta Arolepp.

Poistest võitis Ken Akkuratov 60 m jooksus III koha, Johannes Hiiesalu kõrgushüppes III koha, Daniel Kašuba kuulitõukes III koha ja Arthur Part kõrgushüppes III koha.

Kokku tõid meie kolmteist laste Väike-Maarjast ära kaksteist medalit!

Aitäh lastele ja õpetaja Helisele!